provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Sträcker ut min hand till dagarna som går

Sträcker ut min hand till dagarna som går

FullSizeRender 3.jpg

Hej världen. Hej detta rum av tankar och bilder och ord. Jag har mycket att göra just nu. Spenderar mina dagar på olika bibliotek med olika vänner, dricker kaffe tills jag darrar på handen, äter granola med havremjölk och hallonsylt till frukost och ibland lunch, köper nya växter till min lägenhet och ser hur de långsamt tar över mitt kök. Jag vill egentligen bara kika in och säga hej. Säga att jag inte glömt bort den här platsen. Det är bara mycket saker som snurrar och jag måste bocka av en del viktiga skolgrejer innan jag kan återvända hit. Men snart snart så hörs vi igen. Och imorgon är det fredag, helg och sovmorgon och gos. Mmmm.

Förresten. Jag hoppas såklart att du mår bra. Glömde säga det.

Random bilder från mina senaste dagar kommer här: 

Bullen.jpg
IMG_7919.jpg
Fixad.jpg
FullSizeRender 2.jpg
IMG_7924.jpg
NY REDI.jpg

/ I will be back soon.


Hon var här!

Hon var här!

Intervju med Tova Strandell om vad som är roligast i den kreativa processen, varför musiken är allt och hur man tar hand om vilda lockar

Intervju med Tova Strandell om vad som är roligast i den kreativa processen, varför musiken är allt och hur man tar hand om vilda lockar