provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Hon var här!

Hon var här!

IMG_8057.JPG

Hej min vän.

Klara dundrade in i min lägenhet i torsdagskväll och helt plötsligt kändes saker lite bättre. Helgen gick i ett svep med henne. Helt plötsligt blev det söndagkväll och jag hittade små spår från helgen överallt; skrynkliga godispapper på golvet, blåa monopolhus under frysen, multivitaminjuice i kylen, en påse äcklig kokoschoklad i sängen, en ny tandkräm på handfatet, en halvtom tub bodylotion på nattduksbordet. 

Varför tickar tiden så himla snabbt? Pls svara mig. Vi hann i alla fall med en massa mysiga saker. Som att ta en galen mängd bilder med min kamera, prova stickade tröjor i trånga provrum, spela monopol (jag vann), kolla på en mystisk dansk serie som var så klyschig att vi kunde förutspå nästan alla scener, äta pasta med tre hela vitlöksklyftor, promenera till en utkiksplats och stirra på stadens alla ljus, plugga på ett fik, åka spårvagn, äta pommes med parmesandipp, hänga på trädgårdsföreningen (tar dit alla jag känner för växthus är 58% lycka).

FullSizeRender 3.jpg

Sen fikade vi på Kafé Magasinet också. Vi delade på en ruta kärleksmums, men jag åt två tredjedelar som vanligt. Vill alltid dela på fika/desserter och sånt. Dock slutar det alltid med att jag äter upp nästan allt. Är den där som stirrar på sista biten hehe... 

IMG_8064.JPG

Vi skulle egentligen plugga men du kan ju gissa hur mycket vi faktiskt pluggade? Yes, nada. Vi pratade om en massa roliga saker istället och drack kaffe.

FullSizeRender 5.jpg

Klara: "Jag tar en bild på dig när du dricker", "Men ha inte handen så högt upp då". *Rättar till min hand* = *Slår i mina tänder med koppen*

IMG_8092.JPG

Mmm, denna varelse.

IMG_8091.JPG

Tusen miljoner dollar och alla vaniljbullar i världen är hon. 

Vi tog en himla massa bilder inne i Palmhuset också. Ska visa dig dem en annan dag. Nu ska jag starta igång den här sista måndagen i oktober. Hur man nu gör det? Hur startar man den sista måndagen i oktober? Kanske som vanligt. Med ostmackor. Vi säger så. Ha en jättebra dag kompis. 

Och hallå! Du glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Gör det annars!

Hallå igen! Vill du läsa om något speciellt? Funderar du på något? Kommentarsfältet är ditt och jag svarar på allt pga vill ju prata med dig!

/ My sister was here during the weekend. She's amazing! We had a coffee at Kafé Magasinet and talked about almost everything.


Bilderna jag lovade att jag skulle visa dig

Bilderna jag lovade att jag skulle visa dig

Sträcker ut min hand till dagarna som går

Sträcker ut min hand till dagarna som går