provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Bilderna jag lovade att jag skulle visa dig

Bilderna jag lovade att jag skulle visa dig

IMG_8062.JPG

I måndags lovade jag dig att jag skulle visa bilderna jag och Klara tog när vi besökte Palmhuset. Så här kommer de. Eller i alla fall ett urval av alla bilder vi tog, för vi knäppte många många.

IMG_8060.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_8089.JPG
IMG_8081.JPG
IMG_8090.JPG
IMG_8063.JPG
FullSizeRender 4.jpg
IMG_8096.JPG
IMG_8068.JPG

Det är så skönt att fotografera med någon som man känner så bra. Hon stannar liksom direkt när jag skriker: "stopp vänta här måste vi ta en bild, rör dig inte okej". Det blir så himla kul då. Och man ska göra saker som man tycker är kul. Det är så jävla viktigt. Man måste försöka fylla sina dagar med saker som får en att må bra. Som ger pirr, även om det bara är för en liten stund. Samla på sånt kiddos.

(Idag är jag LEDIG, har inget plugg alls. Ska kolla Riverdale och äta glass i sängen. Du kollar väl på den serien förresten? Gör det annars. Nu bums. Och köp glass pga glass. Nu ska jag sluta skriva i denna långa parantes och säga hejdå. Hejdå!) 

/Pictures from Trädgårdsföreningen, Gothenburg.


Vovven och poddtips

Vovven och poddtips

Hon var här!

Hon var här!