provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Lussebullslove, moln och vecka 48

Lussebullslove, moln och vecka 48

IMG_7693.JPG

Hej måndagskiddo, mår du bra?

Idag börjar vecka 48 och det är 26 dagar kvar till julafton (vill du veta exakt hur många sekunder som är kvar till den stora dagen kan du kolla in julafton.se - genialisk sida). Jag börjar redan nu bli sugen på kombinationen socker och saffran. Det poppar upp en massa fina bilder i mitt Instagramflöde på olika varianter av lussebullar och jag vill baka nu nu nu. Jag fantiserar om en vaniljbulle gjord på lussebullsdeg som är strösslad med kardemummasocker. Låter orimligt juligt och gott. 

IMG_7695.JPG

Till helgen hälsar jag på hemma hos min familj, ska föreslå ett lussebullsbak med tillhörande julmusik då. Fram tills dess ska jag traggla mig igenom en massa boksidor om det svenska medielandskapet, träna (har skaffat ett gymkort - ge mig applåder tack), äta amerikanska pannkakor med lönnsirap med klasskompisar, dricka skummad äppelmust, köpa en ny blomkruka då jag lyckades tappa en i golvet förra veckan (ja, den var fylld med jord), ha ett seminarium, kanske laga någon rolig gröt - tänker typ mannagrynsgröt med smak av te? Alltså att man kokar upp mjölken med en tepåse i? 

IMG_7696.JPG

Annars vill jag sova mycket, bli kliad i håret och ha stickade tröjor. Jag ska försöka gå in i den här veckan med lite lugn. Förra veckan kryssade jag av saker på min "att - göra - lista" i ett högt tempo vilket var skönt. Älskar att checka av grejer och komma framåt. Men samtidigt vill jag inte gå runt och vara i *check-mode* hela tiden, utan komma ner i varv lite då och då. Så jag ska tänka på det, och kanske du med? Mer chill, ok? 

IMG_7698.JPG

På bilderna ser du några av mina senaste himlar från min samling (om du inte vet så samlar jag på himlar i min telefon). Tycker att det är roligt bara.

Tack för att du läste. Tack för att du är här <3
Ha en fin måndag och glöm inte att kika in här igen på onsdag.

/ What I'm going to do during week 48.


Vintersoppa med morötter, quinoa och kokosmjölk

Vintersoppa med morötter, quinoa och kokosmjölk

Chiapuddingens återkomst

Chiapuddingens återkomst