provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Snösöndag

Snösöndag

IMG_8239.JPG

Hej kompis. Hej hej hej.

Jag vet att det har varit lite tyst här, ibland blir det så bara. Jag hoppas i alla fall att du mår bra och att det snöade hos dig igår. Här hos mig trillade det snöflingor från himlen nästan hela förmiddagen och de första flingorna är ju alltid så roliga. Då känns det juligt och mysigt.

Jag har knappt använt min kamera den senaste veckan, men igår passade jag på. Dagen igår var en söndag och jag lämnade inte lägenheten på hela dagen. Murrade runt i min morgonrock och pysslade med småsaker tills det blev kväll. Ska vi kika på vad jag gjorde?

FullSizeRender.jpg

Först åt jag frukost; Yoghurt med min favoritgranola från Paris. Har saknat mina chokladiga frukostar så det känns mycket bra att jag nu har tre hela paket Parisgranola i mitt skafferi.

IMG_8238.JPG

Efter frukosten vattnade jag mina växter. Jag odlar nämnligen en djungel i mitt kök. Dock verkar mina plantor må lite sådär, vissa blad får liksom stora svarta fläckar vilket gör mig arg. Ser mig själv som en utmärkt växtskötare ju...

IMG_8236.JPG

Sen var det dags för fotografering av chiapuddigar. Jag har experimenterat en del med olika smakkombinationer och kommer dela med mig av mina favoriter inom en snar framtid. Håll utkik! Det var så så kul att få greja med detta.

IMG_8237.JPG

"Hallå, jag vill pyssla mer" sa min hjärna, vilket ledde till att jag drog fram vattenfärger, penslar och papper. Jag satte på musik. Började skriva små kort, måla figurer och testa olika färger.

IMG_8235.JPG

Här har du en bild på mitt skrivbord förresten. Gillar det så mycket. 

IMG_8234.JPG

När man pysslar går tiden snabbt och helt plötsligt var klockan nästan tre. Åt rostade morötter, falafel och yoghurtsås till lunch. Passade även på att byta ut morgonrocken mot en pyjamas. Rimligt byte! 

Och vet du vad? Sen blev det mörkt? Alltså helt mörkt utanför fönstret. Så det blev inga fler bilder från den snöiga söndagen. Jag sysselsatte mig att äta kanderade ingefärsbitar istället.

Hade du en bra söndag? 

/A Sunday spent in my apartment.


En bokrecension: Drömfakulteten av Sara Stridsberg

En bokrecension: Drömfakulteten av Sara Stridsberg

Intervju med Matilda Westin om att återuppleva minnen genom bilder, vara ute på äventyr och att driva en Youtube-kanal

Intervju med Matilda Westin om att återuppleva minnen genom bilder, vara ute på äventyr och att driva en Youtube-kanal