provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Vovven och poddtips

Vovven och poddtips

skogen3.jpg

Godmorgon din filur. Mår du bra? I hope so. 

Jag åker till skogen idag. Ska bo i en stuga mellan trädstammar och sova på lakan som jag sov på när jag var ett kid. Det ska bli mysigt! Tar med mig kameran så kommer förhoppningsvis att leverera ett gäng bilder som du får kika på i nästa vecka.

Nu i veckan har jag varit hundvakt till min lille vovve som i vanliga fall bor hos mina föräldrar. Vi har promenerat i Slottskogen flera gånger, han och jag. Gått runt runt i parken tills vi blivit trötta och tagit spårvagnen hem och lagat middag (inte för att han är någon höjdare i köket direkt, han bidrar mest med löv och barr på golvet). Under våra promenader har jag lyssnat på x antal podcasts. Tror att jag sammanlagt lyssnar på poddar tre timmar om dagen. Tycker det är helt perfekt att ha i öronen när jag ska gå någonstans eller när jag diskar, lagar mat, viker tvätt.... Du förstår vad jag menar! Stunder som behöver göras lite roligare.

Skogen22017.jpg

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av tre avsnitt som jag tyckt varit extra bra! Är ju fett störigt när man vill lyssna på något bra och sen hamnar i djungeln av valmöjligheter och så slutar det med att man lyssnar på något ointressant. ICKE. Ska man lyssna så ska det vara bra.

Framgångpodden (avsnitt 79) - Munken Björn "Natthiko" Lindeblad.
Avsnittet är över två timmar långt men jag var fullt fokuserad under varje minut när jag lyssnade. Det är Björn Lindeblad som berättar sin livsstory och vad han har lärt sig av att leva som munk i sjutton år. Tyckte att det var ett så intressant och tänkvärt avsnitt + Björn berättar sin historia med glimten i ögat. Lyssna! 

ljusare.jpg

Konversation (avsnitt 19) - Seinabo Sey och Oskar Linnros.
Älskar den här podcasten överlag. Avsnittet med Seinabo och Oskar är gryyymt! De pratar om musik, om att be sin inre chef att dra åt helvete, om kändisskap och att tycka om sig själv. Gillar även avsnittet med Sandra Beijer och Tone Schunnesson, de snackar bland annat om skrivande och uppbrott. 

Skogen42017.jpg

Värvet (avsnitt 49) - Bodil Malmsten
Tycker bara att Bodil är najs och har en så skön distans. Hon blandar humor och tunga ämnen på ett så himla fint sätt. Om du gillar henne ska du absolut lyssna. De pratar om Frankrike, amerikanska polisserier och om att skriva böcker.

Miggen32017.jpg

Annars gillar jag att lyssna på: Forni & Hamilton, Skäringer och Mannheimer, Josefin och Vanja, P3 dokumentär + P1 dokumentär, Psyket, Under huden osv. Finns så mycket kul att lyssna på ju. 

Tack för att du kikar in här. Du är gullig. Ha en jättebra helg nu och lyssna på en podd. Kram!

/Slottskogen with my dog.


Timmar i skogen

Timmar i skogen

Bilderna jag lovade att jag skulle visa dig

Bilderna jag lovade att jag skulle visa dig