provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

En mystisk frukt, sammetstofsar och blomblad

En mystisk frukt, sammetstofsar och blomblad

F.jpg

Hej kompis. Är du helgpepp? Ska du sova länge? Äta frukost halva dagen? Dansa? Äta dumplings? Laga någon maträtt som innehåller spagetti? Krama på en kompis? Ligga i sängen och kolla på serier tills det blir mörkt utanför fönstret? Doppa pepparkakor i glögg? BRA.

LILA2017-3 (kopia).jpg

Själv tänkte jag tipsa dig om fyra saker som jag gillar just nu. Allt började med att jag hittade ett lila papper hemma och tänkte att det hade varit fint att fotografera en sån där glansig, orange frukt mot pappret (frukten heter tydligen persimon). Sagt och gjort. Bilder togs och frukten åts. Och vet du vad? Den var sjukt god? Frukten alltså. Så mitt första tips är ett frukttips. Köp en persimon <3

Pappret fick fortsätta som bakgrund då jag hittade fler grejer som matchade med den lila färgen. Rulla ner och kolla!

LILA2017-2 (kopia).jpg

Fina tofsar i olika material. Jag köpte dessa på Gina Tricot i förra veckan och har använt dem varje dag sedan dess. Då jag nästan alltid har håret uppsatt (speciellt nu när det är kallt ute och håret blir elektriskt) är det perfekt med lite fancy tofsar. Min nya favvokombo är rosa tofs + röd tröja.

MMM.jpg

Tips tre. Blommor. Gillar alltid blommor.

FINI.jpg

Färgen senapsgult (i lagom mängd). Tycker att en mörk senapsgul nyans är så fint. Kanske får önska mig en tröja av tomten. Eller kanske kuddöverdrag? 

Okej. Klart slut med fredagstips.

Ha helgernas helg ok?

/ Things I like at the moment.


Ur engångskameran: Våra sista dagar i Paris

Ur engångskameran: Våra sista dagar i Paris

Vintersoppa med morötter, quinoa och kokosmjölk

Vintersoppa med morötter, quinoa och kokosmjölk