provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Godmorgon onsdagen den åttonde november

Godmorgon onsdagen den åttonde november

himmel-2.jpg

Hej och godmorgon.

Jag ska snart gå. Vira in mig i min vinterjacka och promenera alla de minuter som det tar för mig att komma till skolan. Jag tänker alltid att jag ska köpa en kaffe på vägen och se sådär storstadsaktig ut. Men jag hinner aldrig, eller jag har i alla fall inte hunnit det på väldigt väldigt länge. Behöver dessutom alltid springa sista biten, trots att jag inte köper något kaffe. Jag vill nog inte säga något speciellt med det här. Det är bara ett konstaterande, en liten glimt av hur mina morgnar allt för ofta ser ut. 

himmel.jpg

En kväll i förra veckan var det en fin solnedgång utanför mitt fönster. Tänkte: det här måste dokumenteras. Jag har så många liknande bilder på min dator just nu. Bilder på blommor och havet och himlar. Men då är det ju bra att ha den här platsen, bloggis alltså. För här kan jag använda mig av bilder på rosaröda himlar och skriva saker som kanske i det stora hela är ganska oviktiga. Men ändå. Vi fokuserar faktiskt på himlen här. Kolla på himlen då!

himmel-5.jpg

Jag hade velat åka på en resa. Kanske till England. Kolla på klipporna i Wales. Kanske hyra en bil? Bo på ett bed and breakfast och äta rostmackor med färskost och dricka svart te. Vara ute hela dagarna och ta en massa bilder på nya platser. Det kan till och med få regna och maten kan vara äcklig, bara det är nya miljöer. 

Jag tror verkligen att inplanerade saker, små som stora, är den bästa höstmedicinen. Då har man någonting att längta efter. 

yes-5.jpg

Oj, detta blev en mix av lite allt möjligt. Och nu är jag sen till skolan. Varför envisas jag med att skriva här nu?

Jag måste verkligen bege mig, vira in mig i den där jackan. Varsågod för bilderna på himlen och ha en fin onsdag. Vi hörs snart igen.

/ A beautiful sky.


Intervju med Matilda Westin om att återuppleva minnen genom bilder, vara ute på äventyr och att driva en Youtube-kanal

Intervju med Matilda Westin om att återuppleva minnen genom bilder, vara ute på äventyr och att driva en Youtube-kanal

Timmar i skogen

Timmar i skogen