provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Saker att tycka om från min Pinterest

Saker att tycka om från min Pinterest

NUU.jpg

Fredag idag! Nu kollar vi på saker som jag tycker om.

Kläder1.jpg

Kläder som jag gärna hade haft i min garderob: jeans som slutar ovanför skorna, röda t-shirts tillsammans med enkla guldiga smycken, rosa höga manchesterbyxor och basker. Sen hade jag kanske mest av allt velat befinna mig i Paris också.  

Nummer2.jpg

Hur fint är inte bordet och stolarna på den översta bilden? Eller fåtöljen på bilden längst ner? Tänk att få krypa upp i den med en chokladkaka efter en varm dusch. Yes please. 

Nummer4.jpg

Detta vill jag göra i mellandagarna! Läsa böcker i en soffa och äta hallon + kanelbulle med sockrig glasyr. 

Nummer5.jpg

Detta ska du komma ihåg, okej? 

Nummer6.jpg

TOAST. Jag crave:ar detta så mycket. Vem vill inte ha en varm macka med smält ost liksom? Är speciellt sugen på att göra en variant med stark ost, karamelliserad lök och sojastekta champinjoner. Sen ska den pressas ihop i ett varmt mackjärn tills brödskivorna blir ljusbruna och krispiga. Blev så jävla sugen nu (*emoji med glittrande toastögon*). 

JAPP.jpg

Memes! För att de gör livet 17% roligare.

Du! Ha en fin helg nu. Ta över världen ♡

Ps. alla bilder och deras ursprungliga källor hittar du på min Pinterest

/Inspiration from my Pinterest.


Tredje advent = julkort

Tredje advent = julkort

Krämig saffranslatte med mandel och kardemumma

Krämig saffranslatte med mandel och kardemumma