provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Fina inlägg från internet

Fina inlägg från internet

COLLAGE.jpg

1:a januari idag. ETT NYTT ÅR?! Jag misstänker att du är lite mosig, kanske ligger du i sängen och scrollar i din mobil. Jag hoppas att du hade en bra nyårsafton och att natten var fin. Annars tar du igen det en annan kväll, jag lovar. Nyårsafton är en natt av 365 andra och du har massor av nätter framför dig. Jag tycker att man borde fira nyår flera gånger per år, laga middag med vänner och smälla raketer en torsdag i februari istället för att drunkna i förväntningar den 31 december. Det är bara ett datum ju. Dessutom borde man fira oftare. Allt ska firas.

Jag tänker att dagen idag är en dag när man inte gör någonting. Kanske hasar man runt i några noppiga tights från 2006 och dricker blåbärsproviva direkt ur paketet. Kanske glor man in i datorskärmen tills man blir galen och undrar vad man gör med life. Om man ska glo in i datorn kan man lika gärna glo på fina saker. Därför har jag samlat ihop ett gäng blogginlägg som du kan läsa idag. De är inte heller nyårsrelaterade, vilket jag tycker är skönt, då sociala medier har en tendens till att explodera i glitter, konfetti, desserter med dulce de leche, läppstiftsläppar och fyllda champangeglas just nu. Vilket såklart är härligt men hallååå nu går vi vidare. Det är ju ett nytt år!

OFSBED2017 2.jpg

Our Food Stories har gjort ett himla fint inlägg med fluffiga bovetepannkakor och bilder från ett helt fantastiskt sovrum (kolla in här). Drömmen att ha en sån där vägg i sin lägis! + hade inte tackat nej till den gulliga hunden heller för den delen. Tycker överlag att tjejerna bakom Our food stories tar fenomenala bilder. Efter att jag fått den här boken i julklapp känner jag mig lite smått besatt av att bläddra igenom deras blogg och spenderar orimligt många minuter på att läsa igenom alla inlägg. Helst gör jag det i sällskap av en frukostmacka och tolv koppar kaffe. Gör det du med!

CashewKitchen2017 2.jpg

Agnes som driver Cashew Kitchen har gjort en guide till Södermalm som innehåller både personliga anekdoter och mycket känsla. Guiden är väldigt välgjord och innehåller massor av bra tips om man är sugen på en tur till huvudstaden. Spana in inlägget här. Och kolla in resten av hennes inlägg också pga så fina att man blir knäpp. 

Linn-Wiberg-baddräkt.jpg

Linn Wiberg har skrivit ett inlägg om 25 saker hon lärt sig av att vara 25. Så härligt bara! In och kika nununu. Här hittar du inlägget!

Isabellashoes2017 2.jpg

Isabella äger ett par skor som jag vill adoptera och göra till mina egna. Spana in fler bilder på skorna här. Dessutom är hela hennes blogg så så fin!

2.Sofia_Wood_baked_brie.jpg

Sofia Wood publicerar varje fredag recept för nätmagasinet Make It last och jag är sugen på att testa alla. Tänk en bakad brieost med nötter och björnbär + en skiva rostat surdegsbröd?! Läs receptet här!

Eric2017.jpg

Erik har (hittills) gjort två fina sammanfattningar av hans 2017. Så fint för ögat + generöst med bilder, text och delar ur livet. Kolla in inlägget om januari - mars här och mars - juni här.

Klart slut på tips. Puss hej!

/ Blog posts that I like. 


2017 + 2018

2017 + 2018

Banankaka med lönnsirap, hasselnötter och chokladknappar

Banankaka med lönnsirap, hasselnötter och chokladknappar