provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Intervju med Fanny Amanda Nilsson om vad som pirrar i magen, framtidsdrömmar och känslor fångade i bilder

Intervju med Fanny Amanda Nilsson om vad som pirrar i magen, framtidsdrömmar och känslor fångade i bilder

Matilda: Hej Fanny! Wow vad kul att få göra en intervju med dig! Vill du börja med att presentera dig själv lite kort?

Fanny: Jovisst, en flicka på 21 år, ifrån lilla staden Falkenberg på västkusten. Väldigt glad i mitt lilla liv och allt gott som hör till det. Som familj, vänner, pojkvän, träning, resor, mat ahhh. Inte speciellt bra på att utrycka mig i skrift skulle jag nog vilja påstå. Bild känner jag mig mer hemma med.

099a0e7d4f3057b34d8e0b0c92b1525b.jpg

Matilda: Det här med att våga satsa på något kreativt och göra det man verkligen vill är ju väldigt modigt. Hur tänker du kring det? Hur vågar man satsa på det där som känns allra allra bäst? 

Fanny: Jag tror kort och gott att efter jag slutade gymnasiet blev jag modigare. Där och då fick man för första gången välja vilka människors åsikter om allt och alla som man ville bemöta. Det vill säga, jag tror på att omringa sig av de som ger en energi gör en modig. Våga tro på sig själv, lyssna på vad andra har att säga, men i slutändan är det alltid du själv som styr din väg.

Matilda: Jag tycker att dina bilder har en så himla fin känsla. Vilka är dina bästa tips när det kommer till att fånga just känslor i bilder?

Fanny: ÅH! Först och främst tusen tack snälla du. Det är svårt att förklara. Misstänker att den känslan sitter i mig. När jag bläddrar igenom bilder efter en plåtning brukar jag välja ut de bilder som ser livligast/konstigast ut. Haha lustigt svar kanske, men det är en strategi för att få fram ögonblick istället för bara stillbilder. Brukar ofta be modellen röra på sig. Göra samma chest om och om igen. 

Matilda:Vad drömmer du om? Vad gör dig sådär pirrig och exalterad? 

Fanny: Jag drömmer om att kunna frilansa på heltid. Hela tiden utvecklas inom de kreativa, osynliga ramarna. Kunna bestämma över min egna tid känns som en så viktig byggsten i min framtid. Jag blir pirrig av att skapa med min kamera eller att vara ute i naturen. Men också inför härliga träffar med vänner. 

a70b2c0000479e9697f4421a224ed0be.jpg

Matilda: Har ju sett på din blogg att du reser en hel del. Vad är det bästa med att få resa och vad gör resorna med dig? 

Fanny: Resor är alltid toppar på livets bana. Det är någon frihetskänsla att kunna åka vart man vill. Inte känna en människa, se nya helt fantastiska miljöer. Jag vill tro att livet är menat för att se många platser och uppleva andra kulturer. Efter varje resa tar man med sig något hem. För mig är resor massa krydda i livet.

6ece04acb64f79e10af8418fe87259ab (1).jpg

Matilda: Om du skulle få laga min sista frukost (oj, blev något dramatiskt här) vad hade du lagat? Hehe. 

Fanny: Åhh, jag kan inte bestämma mig. Jag gillar i princip allt (som är vegetariskt). För svår fråga, så fick bli ett dåligt svar hihi.

Matilda: Då bestämmer jag att du lagar det här till mig! ↓ Älskarrr gröt. Och sen såg ju cafe-frukosten på bild nummer två inte så dum ut heller!

2b849a54cf02b89a5708c591838a833f (1).jpg

Tack för att jag fick lov att göra en intervju med dig Fanny! Tycker du om Fanny lika mycket som jag gör borde du spana in hennes Instagram här och blogg här

Ps. Alla bilderna i intervjun ägs av Fanny och jag har fått tillåtelse att låna dem till inlägget.

/ Interview with Fanny Amanda Nilsson about dreams for the future, pictures with a story and happiness. Take a look at her Instagram here and blog here


Chokladbiskvier i miniformat

Chokladbiskvier i miniformat

Hur jag känner mig just nu och en frukost som var livet

Hur jag känner mig just nu och en frukost som var livet