provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Vad jag har för mig i huset på solkusten

Vad jag har för mig i huset på solkusten

Hej kompis! Vet du vad? Jag är i Spanien med min familj och rullar mig i solstrålar och äter söt grapefrukt. Vi ska vara här i en vecka innan jag tar flyger vidare till Leo och Paris. Känns så himla lyxigt att få den här pausen. Laddar upp hela mig med saker som jag behöver. Nu tänkte jag att vi skulle kolla på vad jag har för mig här, i huset på kusten där solen skiner lite längre och starkare. 

Jag äter frukost utomhus. Blir oftast grekisk jordgubbsyoghurt med frukt, mandlar och granola, rostmackor med ost och serranoskinka + brieost och hallonmarmelad. Dock får jag äta frukosten iklädd långbyxor och kofta, för det är kallt på morgnarna här. 

Luktar på blommor. Eller det gör jag faktiskt inte. Går i alla fall den blå trappan ner mot stranden nästan varje dag.

...för att bli sandig med den här filuren. Och kanske sola huden några nyanser brunare, eller rödare.

Går på marknad. Kollar på billiga skor, smakar på oliver och spanska kakor med rostade mandlar, svettas lite på ryggen, blir påkörd av tanter med rullvagnar och kollar på vithåriga gubbar som väger meloner i händerna. Sen tar jag några bilder på lök också. 

Äter grapefrukt som söt och saftig och nästan inte alls besk. Jag äter den i klyftor som en apelsin och saften svider lite på mina läppar som varit länge i solen.

Jag handlar flottiga croissanter på bageriet och tar med hem till familjen. Den bruna papperspåsen får mörka fettfläckar och vissa dagar är croissanterna varma och då snabbar jag mig hem. 

Jag hänger med den här ungen. Vi spelar Yatsy, hoppar i poolen, går promenader, pratar och fnissar.

/ I'm in Spain with my family. 


Bonjour från Paris

Bonjour från Paris

Tjugofem saker du kanske inte visste om mig del två

Tjugofem saker du kanske inte visste om mig del två