provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Livets lunch, en botanisk trädgård och sockerfrukost

Livets lunch, en botanisk trädgård och sockerfrukost

I torsdags åt jag lunch med Ollie i solen. Jag kan avslöja att det var en av livets godare luncher. Vi åt bland annat sesampanerad aubergine, surdegsbröd med vispat smör och en sallad med rostade rödbetor och quinoa.

På eftermiddagen kom pappa och hälsade på. Vi åkte till botaniska trädgården här i Göteborg för att promenera. Solen lyste mellan trädkronorna och människor låg på filtar i gräset och kollade upp i himlen.

Det var massa rhododendron som blommade och fyllde parken av färger. Jag sprang runt med min kamera och fotade kanske fyrtio bilder på olika blommor som nu bor på mitt minneskort. 

Jag och pappa fikade i solen också. Detta åt vi dock till frukost i fredags! Solen var varm och jag åt en bulle fylld med vaniljkräm och pappa tog en mandelcroissant. 

Efter vår sockriga frukost och några minuter i bilen hamnade vi här. På båten! 

i hade besök också! Av Anna och Gurra som skulle åka till Marstrand.

Vi käkade båtlunch. För dig som inte vet är båtlunch är så får du en förklaring här: det är en rejäl skiva hönökaka med smör, västerbottenost, köttbullar, gräddfil och gräslök. Jag brukar alltid ha ketchup på också, men glömde att köpa det den här gången... Efter lunchen tuffade vi söderut, fikade på kanelbullslängd och drack äppelsaft. Sen var det redan dags för mig och pappa att vända och köra tillbaka. Vi vinkade hejdå till Anna och Gurra och några sekunder senare somnade jag raklång i en av båtens soffor och vaknade inte förens när vi var tillbaka i hamnen igen. 

/ Lunch in the sun with a friend, some flowers and a breakfast filled with sugar.


Intervju med Mikaela Emilsson om händer i bilder, drömmar och svalkande smoothiebowls

Intervju med Mikaela Emilsson om händer i bilder, drömmar och svalkande smoothiebowls

Ett vykort från Hunnebostrand

Ett vykort från Hunnebostrand