provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Vad jag har ätit ur de prickiga skålarna

Vad jag har ätit ur de prickiga skålarna

Leo har två väldigt fina prickiga skålar i emalj. De har den perfekta storleken och jag äter nästan allt ur dem. Frukost, lunch, middag, mellis, glass och andra saker som man kan stoppa i magen. Tillexempel har jag ätit: Honungsmelon som var söt och fick hela kylen att lukta gott + banan och hackade mandlar.

Bulgur, kikärtor och tomatpesto. Ganska tråkigt men ibland glömmer man handla och då får man ta vad man hittar i skåpen. Tomatpeston är förresten svingod, har käkat en hel burk på tre dagar. No regrets. 

Naturell yoghurt, skivad nektarin, granola med mörk choklad och hasselnötter + lite honung. Gott och somrigt och parisigt. Mer choklad till frukost kidz.

Kryddig tomatgryta med linser, lök, kikärtor och massa marockanska kryddor. Dock är det lite för varmt att äta starka grytor här. Jag dog värmedöden och drack en liter vatten, men var ändå nöjd med middagen. 

Fruktsallad! Melon, persika, banan, körsbär och chiafrön. GOTT. Det var det, fem saker man kan äta ur prickiga skålar. Och du, ha världens bästa måndag nu!

/ Things that I have eaten from my favorite bowl.


Intervju med Berna Thorne om frukostfotografier, engångskameror och ultimata dagar

Intervju med Berna Thorne om frukostfotografier, engångskameror och ultimata dagar

Torsdagen den åttonde juni

Torsdagen den åttonde juni