provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Cafe Tabac och Jardin des serres d'auteuil

Cafe Tabac och Jardin des serres d'auteuil

Hej kompis! Jag hoppas inte att du har tröttnat på mina inlägg från Paris? Hur kan man tröttna på Paris kanske du tänker då. Och precis så tänker jag med. Så därför får du följa med mig några timmar på en regnig och ganska kall tisdag för lite mer än en vecka sedan. 

Dagen börjar på ett av de mysigaste fiken jag vet i hela världen. Jag och Leo dricker cappuccinos med perfekt fluffigt skum och kollar på fina t-shirts på våra mobilskärmar.

Leo äter en croissant med choklad och jag en utan. Tar alltid den utan choklad, och om jag får välja drar jag sönder den i småbitar och kletar på både sylt och salt smör.

Efter frukosten tar vi metron hit. Till Jardin des serres d'Auteuil. Det har börjat regna nu och både jag och Leos har små mörka regndroppsfläckar på jeansen. Tur att vi ska spendera förmiddagen i ett växthus.

Här vandrar vi runt. Pekar och säger kolla på det där bladet, helt jävla gigantiskt och känner du lukten? Fräscht lixom.

LEOPARIS.jpeg

Det tas en hel del bilder.

Vi går över den här bron i växthuset med sand och palmer. 

Jag hittar något intressant att kika på. Finns ju alltid så mycket fint att vila ögonen på när man är omgiven av gröna nyanser. Efter en stund får vi nog av varma växthus och kliver ut på Paris gator. Leo vänder sig om mot mig och frågar: Ska vi möla crêpes? och jag nickar.

/Last week Leo and I drank coffee at our favorite café and visited some greenhouses.


Krispiga jordnötsrutor med mörk choklad och kokosflakes

Krispiga jordnötsrutor med mörk choklad och kokosflakes

Min första filmrulle från Paris

Min första filmrulle från Paris