provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Några ord om helgen och bilder från Köpenhamn

Några ord om helgen och bilder från Köpenhamn

Hej min vän! Jag hoppas att du har haft en bra helg! Det har jag. I lördags åkte jag tillsammans med Leos familj till Köpenhamn. Åt världens godaste vaniljbulle, pekade på hus och sa ”tänk om vi hade bott där älskling, i fönstret högst upp?”, kollade på en konstutställning där fåglar spelade på gitarrer och tog bilder på saker som var fina. Jag har också hunnit med att äta ett halvt kilo naturgodis framför Riverdale, firat pappi som fyllt år, kört dansstopp tills jag blev helt svettig och var tvungen att duscha + spenderat en hel dag med mamma. Känner mig helt slut nu, urladdad, fast på ett väldigt bra sätt. Vad har du gjort i helgen? Vill du berätta?

Nu ska jag sätta mig och strukturera upp veckan. Har väldigt mycket som måste göras och känner hur hjärtat pumpar lite snabbare bara jag tänker på det. Kom ihåg att listor är livet mina vänner. Här kommer i alla fall några bilder från Köpenhamn. Blir lite pirrig av husen, atmosfären, maten och ljuset i den staden. 

Nyhavn - här åt vi panerad rödspätta med remoulad.

En väldigt mysig parallellgata till ströget som heter Læderstræde.

Plommon i Torvehallerne. 

Cappuccino såklart.

Bröd från ett bageri.

Hus som är så fina att man vill flytta dit bums.

/ I was in Copenhagen during the weekend and ate the worlds best cardamom bun with vanilla custard. Hopefully I will be back soon. What have you been doing during the weekend? Let me know!


Intervju med Hannah Ellen Ingelsten om skrivande, den godaste gröten och att känna sig utlämnad på sociala medier

Intervju med Hannah Ellen Ingelsten om skrivande, den godaste gröten och att känna sig utlämnad på sociala medier

Löskokt ägg på honungslimpa

Löskokt ägg på honungslimpa