provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Bonjour från Paris

Bonjour från Paris

Bonjuor från Paris! Jag promenerar mina favoritgator med Leo, dricker varm choklad, tappar den solbruna huden på näsan, ligger kvar i sängen länge och äter livets nästan godaste grejer. Min första morgon här gick jag och Leo till Cafe Lomi som ligger ganska nära där vi bor, antingen tre stopp med metron eller femton minuter om man går. 

Jag satt ofta där och skrev när jag var här i höstas, så ofta att tjejen bakom kassan frågade; why are you here every day? Jag log och svarade; because I like it. För jag gillar det verkligen. Speciellt granolan, den smakar som knäckiga havreflarn och man får en hel deciliter. Sen är porslinet fint och avokadomackan kostar bara fem euro och funkar att dela på om man är två. Ultimat. Här kommer ett gäng bilder, som en liten måndagspresent från Paris. 

Sen är porslinet väldigt fint och avokadomackan kostar bara fem euro och funkar att dela på om man är två.

Lokalen är sådär mysig med betongväggar, gröna växter i terrakottakrukor och bord med mörka ringar efter kaffekoppar. På väggarna hänger konst som byts ut efter hand och kaffet är kanske det godaste i hela Paris. Gå hit om du kan, okej? Och ha en fin måndag nu min vän. 

/One of my favorite cafes in Paris. They have the best granola in the world and the cappuccinos are perfect. Visit Cafe Lomi my friend!


Intervju med Maja Impola om varför det är så kul att hänga i köket, de bästa råvarorna och vad som sätter igång kreativiteten

Intervju med Maja Impola om varför det är så kul att hänga i köket, de bästa råvarorna och vad som sätter igång kreativiteten

Vad jag har för mig i huset på solkusten

Vad jag har för mig i huset på solkusten