provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Min andra filmrulle

Min andra filmrulle

Den här lilla kameran har jag fått av min morfar. Den ser nästan ut som en digitalkamera men den är analog och väldigt smidig. För några dagar sedan framkallade jag bilderna och det blev som en liten mini-julafton. En present från mig själv laddad med minnen och ögonblick. Jag tänkte att vi spanar på några av bilderna. Så hej och välkommen till min andra filmrulle! 

Fönstret i lägenheten här i Paris. Jag har kollat ut över hustaken så många gånger och jag tänker varje gång hur sjukt det är att jag får vara just här. I lägenheten på femte våningen med utsikt över staden jag tycker så mycket om.

Jag och Leo ska äta middag utomhus och pastasnäckor läggs ner i en plastburk. 

Leo målar med pastellkritor. Tycker så mycket om ljudet av pennor som dras mot papper och penslar som snurras runt i glasburkar fyllda med grumligt vatten. 

Här är jag inte i Paris utan hemma i Göteborg och Ollie matchar blommorna på en av våra promenader. 

Körsbärsblommor mot en blå himmel. 

Båtar i Hunnebostrand. Det blåste och mina hårstrån virvlade framför kameralinsen.  

Min kusse och en korg fylld med fika på en ö jag inte minns namnet på. 

Min favvounge.

Kvällspromenad. 

Vovve + vitsippor + solstrålar mellan trädstammar. Det var det. Nu laddar jag kameran med en ny rulle och fortsätter att fånga ögonblick.

/ My grandfather gave me his old analog camera.


Intervju med Kristin Eriksson om resorna till Antarktis, betydelsefulla minnen och en dag på Bali

Intervju med Kristin Eriksson om resorna till Antarktis, betydelsefulla minnen och en dag på Bali

Lördagen den sjuttonde juni

Lördagen den sjuttonde juni