provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

I kvarteret där jag bor

I kvarteret där jag bor

I kvarteret där jag bor kan man handla bakelser på Pain Pain. Ibland är det kö ut på gatan och det finns nästan aldrig några sittplatser lediga. Men bakelserna är sådär fina som de kanske bara är i Paris så det är lugnt. 

I kvarteret där jag bor får man tvätta sina kläder i en tvättomat. Vissa släpar ner sin tvätt i stora resväskor och andra fyller plastpåsar med smutskläder. Sen sitter man på svarta plaststolar och läser en bok eller scrollar på mobilen medan tvättmaskinerna snurrar.

I kvarteret där jag bor kan man äta brunch i gul tröja under en gul markis.

I kvarteret där jag bor finns det blommor som hänger ut från balkongerna och man kan äta crepes mitt i gatan om man vill. Det finns också väldigt många trappor och vissa morgnar, när jag orkar, springer jag upp och ner i dem tills benen blir lite ostadiga.

I kvarteret där jag bor finns det också massvis med spännande affärer. Jag undrar ofta hur dessa små butiker kan gå runt. Det finns ju så himla många.

I kvarteret där jag bor är sånna här varianter vanliga också. Du kan både surpla kaffe och känna på kläder samtidigt, och här får du tydligen betala hur mycket du vill också. 

I kvarteret där jag bor finns det en matgata. Där kan du köpa frukt, croissanter, ostron, färsk fisk och ost. Men det är väldigt väldigt dyrt. Sist jag handlade här kostade en melon, två nektariner och en näve körsbär tretton euro. 

I kvarteret där jag bor finns det en park. Där kan du sitta på mörkgröna bänkar och läsa eller kolla på människor. Kanske kan du ha picknick här också. Det ska nog jag ha.

/ This is what it looks like in Abbesses. 


Torsdagen den åttonde juni

Torsdagen den åttonde juni

Fredagen den andra juni

Fredagen den andra juni