provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Tre cappuccinos jag har druckit

Tre cappuccinos jag har druckit

Med Leo på Genovese. Här dricker jag nästan alltid kaffe och killen med mörkt hår bakom kassan ler och ibland behöver jag inte ens säga vad jag vill ha för han vet. Jag tvingade Leo att sitta kvar länge och vi pratade om att hitta najs människor att göra roliga projekt med, om att sätta sina planer i verket och sen helt plötsligt kommer Cara Delevingne in på fiket och jag försöker att inte stirra ögonen ur mig. 

Här satt jag i skuggan på ett fik med 80% hipsters som dricker juice och 20% personer med kamera och promenadvänliga skor. Jag skrev ihop frågor till en intervju men det gick ganska dåligt och det tog mig nästan två timmar att skriva sex frågor. Dessutom skrev jag fel wifi-lösenord hela tiden och fick fråga om hjälp tre gånger och jag tror att personalen tyckte att jag var störig.

Frukostkaffe i lägenheten. Ibland gör Leo cappuccino till mig i små skålar som är ljusblå. Då kan jag sitta i soffan och surpla medan jag stirrar in i datorskärmen. Till exempel läser jag bloggar, kollar på fina bilder som jag hittar, skriver med någon kompis, kanske kommenterar något mysigt eller bara glor. Sen stoppar jag stora skedar med chokladgranola i munnen och tänker att idag, idag är den varmaste dagen hittills. 

/ Three cappuccinos I have been drinking lately. 


Lördagen den sjuttonde juni

Lördagen den sjuttonde juni

Intervju med Berna Thorne om frukostfotografier, engångskameror och ultimata dagar

Intervju med Berna Thorne om frukostfotografier, engångskameror och ultimata dagar