provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Ur engångskameran: Båten del 1

Ur engångskameran: Båten del 1

Morgonljuset som lyser in genom det ovala fönstret är sirapsfärgat och gör skuggor av Klaras ögonfransar. På dagarna dricker jag pulverkaffe, läser böcker med fina ord, har t-shirt och ingenting under, brer hönökaka med smör och lägger skivor av ost på toppen. Jag har vita saltvattensprickar på armarna och benen och jag badar trots att termometern inte når upp till tjugo grader. Någon eftermiddag somnar jag efter lunchen och förmår mig inte ens att svara när någon säger mitt namn. Det skulle regna nästan hela veckan men det blir aldrig så. Vi tar oss fram på havet mellan klippor och hamnar och låter tiden gå. Låter oss vara sega och konstant sugna på att stoppa munnarna fulla av Pågens gifflar och kakor. 

Vi köper tre engångskameror och jag döper min till enis.

/ I bought a disposable camera.


Intervju med Louise Whitehouse om kreativa förutsättningar, the school of life och viljan att påverka

Intervju med Louise Whitehouse om kreativa förutsättningar, the school of life och viljan att påverka

Mjuk vaniljkaka med chokladknappar

Mjuk vaniljkaka med chokladknappar