provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

En rosa butik och vad jag längtar efter just nu

En rosa butik och vad jag längtar efter just nu

Hej du! Igår skrev jag min tenta och det känns så skönt att ha det gjort. Kröp ner i sängen när jag kom hem och åt upp ett gäng tahinifyllda dadlar framför Riverdale. Jag ville göra kaffe också men hade tydligen ställt in ett tomt mjölkpaket i kylen, alltid lika kul när det händer. När man inte har någon mjölk hemma, men ändå vill ha gott kaffe kan man gå till HeyDay på Kyrkogatan. Jag låg dock stadigt invirad i mitt täcke och rörde mig inte på hela eftermiddagen, men om jag hade känt för att förflytta mig hade jag definitivt gått dit. Tycker att fler kaffebarer borde vara rosa och ha silvriga ballonger. Dessutom finns det massa fina saker att känna på, och de mesta är gjort av personer som verkar i Göteborg. Tycker det är fint. Och sen tror jag alla behöver lite mer rosa i livet, och kaffe såklart. Gå dit, så fort du bara kan. OK?

På tal om något helt annat än utebliven mjölk och rosa kaffebarer känner jag mig så längtig just nu. Så jag skrev en liten lista på grejerna jag längtar efter allra mest:

⋆ Att få bada i havet och få tovor i nacken av saltvattnet. Soltorka på någon strand och få sandkorn i bikinin. Äta nektariner och slicka saften från fingrarna.

⋆ Sitta på ett fik i Paris med Leo. Äta croissanter och prata om saker som finns i hjärnan.

⋆ Hänga med Linnie. Vill kolla lush-reviews på youtube och äta äppelpaj. Gå kvällspromenader och livspeppa.

⋆ Ha mer tid. Längtar efter att få mer tid att göra roliga saker. Känns som jag spenderar så många kvällar med att lära mig saker som faktiskt varken är speciellt roliga eller intressanta just nu. Ge mig tid att göra vad jag tycker är kul.

⋆ Någon som frågar om jag är hungrig och kan tänka sig att laga mat till mig.

Längtar förresten lite till helgen också, har ett biobesök och en frukostdejt inbokat med Olli. Älskarrrr frukostdejter. Annars tänkte jag ta sovmorgon, pilla i köket, promenera på stan och kanske läsa en bok. Ska bli skönt. Nu ska jag inte längta något mer idag. Vill bara avsluta detta lilla inlägget med att önska dig en fin dag! Puss.

/ A pink shop in Gothenburg and things that I'm looking forward to. 


Något litet jag skrev på ett fik

Något litet jag skrev på ett fik

Chokladbiskvier i miniformat

Chokladbiskvier i miniformat