provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Hur jag känner mig just nu och en frukost som var livet

Hur jag känner mig just nu och en frukost som var livet

Godmorgon kompis. Jag hoppas att du mår bra! Jag mår faktiskt lite sådär. Är så fruktansvärt trött och har ingen ork till någonting. Min kropp känns tung och halsen svullen. Spenderar mina kvällar i sängen med varm havregrynsgröt och hoppas att det som spökar i kroppen ska försvinna. Är det inte typiskt att när man har som mest att göra och när plugghögen växer sig högre och högre ska kroppen göra såhär? Men försöker lyssna, dra ner på tempot och mata mig själv med choklad. Jag vill visa dig min frukost som jag åt i helgen, för den var både god och fin. I skålen är det filmjölk med banan, pärongranola och pumpakärnor. På mackorna är det stark ost, avokado, flingsalt och chiliflakes. 

Jag älskar att göra goda frukostar. Helst varje dag. Jag hoppas att du också gör det, unnar dig en god frukost alltså. Det behöver egentligen inte vara speciellt komplicerat eller krångligt. Det tar några minuter längre men det är alltid alltid värt det. Hela dagen blir bättre efter en god frukost, så är det bara. 

Nu ska jag göra allt vad jag kan för att den här kroppen ska känna sig bättre igen, så hörs vi snart igen. Puss! 

/ Feeling a bit sick but treating myself with this delicious breakfast.


Intervju med Fanny Amanda Nilsson om vad som pirrar i magen, framtidsdrömmar och känslor fångade i bilder

Intervju med Fanny Amanda Nilsson om vad som pirrar i magen, framtidsdrömmar och känslor fångade i bilder

Tjugofem saker som du kanske inte visste om mig

Tjugofem saker som du kanske inte visste om mig