provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Mörkgrönt + blekrosa och platta persikor

Mörkgrönt + blekrosa och platta persikor

Jag tror att mörkgrönt och blekrosa är mina bästa färger just nu. Det är någonting med den kombinationen som jag dras till. Jag kan liksom inte låta bli att kika. På bilderna ser du några av mina favoritsaker i mina favoritfärger. Tre anteckningsblock (kommer ifrån Lagerhaus) och en tröja som jag köpt på Urban Outfitters + platta persikor som smakar sommar och saltvatten i Frankrike (inte för att persikorna är mörkgröna eller blekrosa men ändå).

Är de inte fina? Älskar blocket med avokados på. Tänker att det är ett perfekt för att skriva ner små iakttagelser i då det knappt väger någonting och är lätt att stoppa i väskan. Annars kanske man kan göra en liten kokbok och ge till en vän? Med avokadotema?

Just nu använder jag det mörkgröna blocket till skolan. Jag sitter och skriver som en galning på föreläsningarna medan mina klassisar knapprar på sina datorer. Jag tror på något sätt att saker fastnar bättre om man skriver dem för hand. Som om orden sitter i handen då.

Avec des Fleurs betyder "med blommorna" på franska. 

Jag tycker att typsnittet är så fint. Tycker inte du? Vill helst ha den här t-shirten varje dag och gillar inte tanken på att den just nu ligger underst i min tvätthög. 

Just det! Glömde ju att jag hade fotat min nya engångskamera också. Jag tycker hittills att Fujis engångskameror är de allra bästa. Färgerna blir mjuka och filmen har en lagom kornighet. Jag längtar tills jag ska använda den igen (<3). Jag har förresten ett helt gäng bilder från tidigare engångskameror som jag inte har visat dig än, men snart så. Då ska du få se. 

Slutligen en bild på mig när jag äter en persika. För det gör man ju efter att man har fotograferat favoritsaker i favoritfärger.

Puss.

/ Some things that I like in my favorite colors.


Oktoberhelgen: fredag och lördag

Oktoberhelgen: fredag och lördag

Himlen blir mörkare nu - men inte du och jag

Himlen blir mörkare nu - men inte du och jag