provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Måndag

Måndag

IMG_7307.JPG

Hej kompis. Det är måndag idag, fast för mig känns det inte alls som måndag. Jag har nämligen en hel vecka kvar innan skolan börjar och jag flyttar tillbaka till Göteborg. Jag tänker fylla min sista lediga vecka med att läsa böcker (läser just nu Ett litet liv av Hanya Yanagihara och bölar på de flesta ställen runt om i huset för att boken är så sorgligt och fin att kroppen reagerar så). Sen ska jag förmodligen träffa någon vän, beställa kurslitteratur, hänga i soffan med Klara och fortsätta att samla på mig en massa inredningsbilder från Pinterest. Tänker att jag vill fixa iordning i min lägis nu när det snart blir lite mörkare och höstigare. Har blivit lite besatt av tanken att ha ett riktigt fint workspace där jag kan skriva, plugga och göra andra grejer som man behöver ett skrivbord till. Tänker att jag ska sätta ihop ett inlägg med mina inspirationsbilder åt dig. För sånt är ju alltid roligt tycker jag. 

IMG_7305.JPG

Det känns verkligen som att sommaren börjar ta slut nu. Tror aldrig att en sommar har känts såhär lång för mig. Har både varit i Paris i en massa veckor och sen har jag haft över en månad hemma där jag har varit helt ledig. Känns så lyxigt att verkligen ha haft tid till att göra roliga och härliga saker. Mer av det i life.

Men nu är det snart dags för höst och mörker och havregrynsgröt till middag. Dock är jag övertygad om att det kommer bli väldigt bra det med. Ska planera in roliga saker som jag kan längta till när mörkret känns för mörkt. Allt blir vad man gör det till. Dessutom är hösten den mysigaste årstiden. Jag misstänker att du har hört tjatet om raggsockor och te i varenda tidning som finns men ändå. Hösten är najs. Älskar fan hösten. 

IMG_7306.JPG

Sen när det är höst kan man ju också kolla på massa bilder från sommaren. Då kanske jag kommer kolla på bilderna ovan från när jag och Klara fikade på krukmakeriet i Mölle. Vi hade åkt bussen till Kullaberg för att äta picknick (som dock åts upp på bussen i hungerpanik) och bada (dock var det så kallt i luften att vi inte ens tog av oss jackorna). Men det var kul ändå, har alltid kul med det kiddot + att cappuccinon vi delade på fiket hade perfekt skum + fin kopp + kladdkakan vi åt smakade fugde. Minnen är det finaste som finns.

Nu ska jag göra något annat. Så ha världens bästa måndag nu kompis! Du är ultimat och kan göra allt du vill. Tack för att du läste. Hejdå! 

/ This is my last week before I go back to Gothenburg. I'm planning to read books, search for inspiration for my apartment and hang out with my sister. This summer has been amazing and I'm ready for darker days and oatmeal for dinner again. 


 Grød x 2 + Köpenhamn

Grød x 2 + Köpenhamn

Intervju med Louise Whitehouse om kreativa förutsättningar, the school of life och viljan att påverka

Intervju med Louise Whitehouse om kreativa förutsättningar, the school of life och viljan att påverka