provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Måndagsbabbel på en tisdag och skålar jag tycker om

Måndagsbabbel på en tisdag och skålar jag tycker om

Hej du. Det känns konstigt att det här inlägget publiceras idag istället för igår. Ett måndagsinlägg på en tisdag men det gör kanske inte så mycket. Anledningen till förseningen är att jag har haft så himla mycket att göra. Hela min helg bestod av jobb på bokmässan vilket var kul pga gratis lakritsdumle, fick spana på kändisar, lyssna på författarsamtal, rekommendera böcker jag inte läst och promenera runt med en skylt och nästan nästan råka smälla till Camilla Läckberg i huvudet. Det som var mindre kul var väl att luften på mässan innehåll 2% syre och att ljudnivån var hög och letade sig in i hjärnan. Men annars var det fint + kul + lärorikt. Men nu är jag trött, känns som att någon har tagit en dammsugare och liksom sugit ut min energi och proppat ner den i dammpåsen. Planerar att sova som en liten gris och dricka mycket kaffe.

Hur har du haft det i helgen? Har du gjort något roligt eller tråkigt eller mysigt? Jag hoppas att du har haft det bra. 

Hur som haver. Nu går vi vidare. Jag vill visa dig två skålar som jag äger. Visst är de fina? Blåa och lagom stora att fylla med yoghurt och granola. Eller med en svingod gryta, typ som den här med kikärtor, jordnötssmör och banan. Har lagat den flera gånger och den är life. Testa!

Gissa vilken skål som är min? Den med hallon såklart. I skålarna är det kokoskvarg, granola, kokosflakes, lite chiafrön, honung och hallon (på min då). På bilden ser du också mina favvojeans från Pull and Bear. Väldigt sköna och najs. Känner att detta blir ett väldigt tipsigt inlägg. Har liksom ingen plan utan bara babblar på och tipsar om massa saker hit och dit. Så går det kanske när man är trött och lite suddig i ögonen. 

Nu ska jag gå till skolan och ha en föreläsning. För tillfället lär vi oss om presentationsteknik och hur medier påverkar vår omvärld, tycker hittills att det är intressant och kul. Dock kan jag inte låta bli att längta lite efter att ha tid till att skriva mer, fota mer, greja i köket mer. Plugget tar liksom upp så mycket av min tid. Men så är det just nu och det varar inte för alltid. 

Nu avslutar vi det här något mystiska inlägget. Ta hand om dig och ät choklad!

/ My favorite breakfast bowls and my favorite pair of jeans.


Min cappuccinoguide till Eifeltornsstaden

Min cappuccinoguide till Eifeltornsstaden

Intervju med Agnes Gällhagen om att vara en snäll boss, jobba som frilansande matkreatör och att vända upp och ner på tankarna

Intervju med Agnes Gällhagen om att vara en snäll boss, jobba som frilansande matkreatör och att vända upp och ner på tankarna