provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Septemberluft, solrosor och bilder från ett växthus

Septemberluft, solrosor och bilder från ett växthus

IMG_7602.JPG

Måndag igen. Det börjar bli kyligt nu, septemberluften gör mina fingrar frusna och får mig att dra jackan tätare om kroppen. Jag gillar det. Gillar att jag snart kommer kunna blåsa moln ur munnen på morgnarna när jag går till skolan.

I fredags köpte jag solrosor att ha på mitt skrivbord. De ser nästan overkliga ut med sina mörkgula kronblad och ludna stjälkar. Jag kollar på dem nu, ser att de redan börjat sloka. Lev lite till.

IMG_7601.JPG

Leo var här i helgen. Vi åt amerikanska pannkakor med blåbär och smör på café. Besökte trädgårdsföreningen och blev varma i växthusen. Åkte spårvagn genom min morgontomma stad. Ångade köpedumplings i mitt kök och doppade de små knytena i en sås som var både söt och stark.

FullSizeRender.jpg

Och nu är det måndag igen. En vecka av plugg och ostmackor och diskhögar. Kanske ska jag läsa lite också. Kanske ska jag fixa det där träningskortet. Kanske ska jag göra något mer som jag har glömt.

IMG_7604.JPG

Har du haft en fin helg? Har du skrattat? Jag hoppas det.

IMG_7614.JPG

/ Pictures from Trädgårdsföreningen, Gothenburg.  


En vardagsvecka av frukost

En vardagsvecka av frukost

Intervju med Henriette och Mo om inspirationskällor, hälsa på alla plan och fördelarna med att driva ett företag ihop

Intervju med Henriette och Mo om inspirationskällor, hälsa på alla plan och fördelarna med att driva ett företag ihop