provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Mobilhimlar, tentavecka och Parislängtan

Mobilhimlar, tentavecka och Parislängtan

IMG_7567.JPG

Hej min vän. På fredag skriver jag tenta vilket har inneburit att större delen av min helg har spenderats med näsan i pluggböckerna. Har suttit vid mitt köksbord omringad av papper och glas med torkad kaffemjölk. Men jag har hunnit med mycket roligt också. Som att laga lasagne med champinjoner, spenat och lagrad ost. Tända alla ljus i min lägenhet och äta chipsstjärnor med ranchsmak ihop med personer som jag tycker om. Jag har kollat på film (vilket händer cirka tre gånger per år) och vaknat upp med smält choklad längs halsen(?). Filmen! Kan jag få säga några ord om den innan vi går vidare?

IMG_7565.JPG

Jag såg The Danish Girl och tyckte så mycket om den. Snälla se den om du inte redan har gjort det. Ville konvertera till konstnär i Köpenhamn på direkten. Dessutom var det delar som utspelade sig i Paris (eller inte i Paris på riktigt för jag googlade upp inspelningsplatserna - men du förstår, det såg ut som om de var i Paris) vilket spädde på min Parislängtan ännu mer. Jag följer en massa Instagramkonton med personer som bor där och varje gång de lägger upp en bild kniper det till i magen. Saknar det väldigt mycket just nu. Det brukar gå lite i perioder. Ibland kan jag tänka på den yngsta tjejen som jag passade där i somras. Hur hon just nu sitter och äter rostat vitt bröd med nutella i ett Paris som börjar bli lite kyligt. Hon var alltid så morgontrött, ögonen föll nästan igen medan hon tog små små tuggor av sin rostmacka. Kanske mumlande hon något på franska med sovröst. Kanske gör hon det nu. 

IMG_7566.JPG

Bilderna i det här inlägget kanske du tycker är lite konstiga och jag vill förklara mig. Jag samlar på himlar i min mobil. Ofta när jag är ute och promenerar kollar jag på himlen och ser att den är så jävla fin. Och då måste jag ta en bild. Och sen gör jag det på nästan varje promenad och då har man helt plötsligt en samling. Kul va? Så därför visar jag dig fem av mina senaste himlar (glöm inte bort att kolla på himlen ibland, den är så mycket finare än asfalten).

IMG_7568.JPG

Nu ska jag äta upp mina mackor. Jag äter helgfrukost på en måndag. Har rostat bröd som jag äter med sylt och ost + dricker en gigantisk kopp med espresso och mjölk. Jag hoppas innerligt att du får en fin dag.

Ps. du är fin.

IMG_7646.JPG

Hejdå!

/ My collection of heavens. 


Mandelflarn med lakritschoklad + en fett snygg jacka

Mandelflarn med lakritschoklad + en fett snygg jacka

Vasholmarna

Vasholmarna