provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

2017 + 2018

2017 + 2018

Paris2017.jpg

Godmorgon på dig min vän.

Jag skrev i mitt förra inlägg att det var dags att gå vidare från nyårsnätter och 2017. Men kan vi stanna upp en liten stund först? Jag har nämligen reflekterat lite över året som gått och året som nu har påbörjats. Ska vi kika på det? Några glimtar ur 2017 och en hög med drömmar inför 2018?

35mm367.jpg

Vad var det bästa med 2017?
Att jag spenderade påsken i Spanien med min familj och kunde sola magen redan i april. Att jag fixade i ordning min lägenhet. Köpte växter. Hängde upp en fin karta och fixade ett nytt duschdraperi. Att jag var i Paris i somras och passade gulliga ungar och åt yoghurt med honung nästan hela tiden. Att jag efter Paris kom hem till en vecka i båten där jag läste böcker och sov och tryckte i mig lantchips. Att jag och Klara åkte till Kullaberg och hade med oss tunnbrödsrullar trots att det inte var någon sol. Att jag började i en ny klass och träffade vänner som skrattar åt precis samma saker som jag. Att Leo lagade pasta carbonara till mig. Att Ollie bjöd mig på middagar och pratstunder liggandes på rygg i min säng + hade en sjuk födelsedagsbrunch. Att jag och Linne pratade timvis i telefonen och peppade varandra mer än någonsin. Att jag tog tag i träningen i slutet av året vilket var skönt, jag mår ju så bra av det. 

Kanot2017.jpg

Vad önskar du att du hade gjort mer av? 
Haft fler middagar i min lägenhet. Ätit mer glass. Varit bättre på att svara på sms. Bokat grejer och inte låtit planerna rinna iväg i sanden. Lagat fler matlådor och inte stundtals levt på mackor med ost. 

FC1DDCFA-24D5-4216-BFDE-960334944AA4 (1).jpg

Vad var det godaste du åt?
Detta är ju omöjligt?! Åt en galet god mintchokladdessert med päron på ett hotell i Göteborg, en sjuk hamburgare med en stekt potatiskaka som tillbehör på Koff i Paris, lagade en massa goda sötpotatisgrytor med jordnötssmör hemma i min lägenhet, blev bjuden på en ultimat skaldjurspasta, åt en sallad med grönkål, västerbottenost och jordgubbar som var 10/10. Blev kär i dumplings! Gjorde en pasta med vitlöksstekt portabello och prästost ihop med Klara som var god. Lagade litervis av banangröt med jordnötssmör också. 

Enis2018.jpg

Vad ser du fram emot 2018?
Att resa. Att fortsätta driva den här bloggen och bomba dig med roliga inlägg. Att bli bättre på Photoshop. Att träffa nya vänner och hänga en massa med dem som jag redan har. Sommaren. Att plugga utomlands till hösten. Att sitta på ett hustak någonstans och se solen gå ner i havet. Frukost utomhus.

EnisParis_041.jpg

Vilka länder vill du besöka?
Italien, Frankrike och Spanien. Hade varit fett att åka till Island eller England också. Eller kanske Kroatien? Just nu vill jag nog resa överallt. 

Sammanfattning20172.jpg

Vad vill du bli bättre på? 
Att göra bra spellistor och lyssna på mer musik, är verkligen kass på det. Har samma lista som jag hade 2010 typ. Sen vill jag bli bättre på att vara nöjd med mina prestationer och stanna upp ibland. Inte bara mata av och springa framåt (även om jag gillar ett högt tempo och vill utvecklas på många plan). Sen vill bli bättre på att dricka vatten också + göra mer spontana grejer på vardagarna. Det är så enkelt att fastna i det där vanliga, men jag vill ju inte bara ha det vanliga. Dessutom är året 2018 året där jag slutar riva på mina nagelband under föreläsningar. Punkt slut. 

Enis22018.jpg

Är så taggad och peppad på 2018 nu. Hoppas att du också är det! Glöm inte heller bort att man får börja på nytt varje morgon om man vill. Du har makten!

/ Some thoughts about 2017.


I en annan stad

I en annan stad

Fina inlägg från internet

Fina inlägg från internet