provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Sjukislivet

Sjukislivet

Redsjukis.jpg

Hej från sjukislivet. Jag hoppas att du mår bättre än mig och att du har haft en gosig helg. Jag är inne på dag sju av sjukhet och är så trött på this life att jag går av. Och då är detta bara en förkylning. Tänker på alla som har varit sjuka i månader och kämpar med sjukdomar som är tusen gånger jobbigare än igentäppta öron och konstant snörvlande. Hur som helst så mår jag lite bättre idag. Jag ser en framtid som icke-sjuk inom räckhåll och har sovit helt okej de senaste nätterna (är du ens intresserad av detta? min förkylningsstory? har knappt träffat en enda människa på hela helgen ok). Jag hade några nätter där jag sov typ tre timmar på grund av att jag inte kunde andas då jag var så täppt. Härligt.

Jag har därför inte gjort något roligare än att kolla på perfekta-glasskulor-videos på Instagram (är extremt fascinerad av detta), ätit gröt med skippys jordnötssmör (smälter så sjukt bra), gått korta promenader runt mitt lägenhetshus, läst några sidor i en bok, somnat framför serieavsnitt och pinnat citat på Pinterest. Men nu är det måndag och jag ska träffa kompisar, tvätta mina sängkläder och vinka bye bye till denna sjukisvecka. Nu är det nog.

redsjukis2.jpg
redsjukis4.jpg

Jag hoppas att mina bilder från Rom kommer vara färdiga i veckan. Mitt tålamod existerar inte + att det hade varit skönt att ha tid till att göra bra inlägg innan skolan verkligen drar igång igen. Detta är den första skolveckan på nya kursen och tempot brukar vara högt redan från början. Så nu kommer dagarna återigen att fyllas av pluggtimmar, föreläsningar med kaffe ur pappmuggar och ny information som pressas in i hjärnan. Men det ska bli kul. Ja, det blir roligt.

Några bilder från mina senaste dagar har jag knappt (sjukheten som sagt). Men jag tycker väldigt mycket om mina växter som trängs på min fönsterbräda just nu. Det mesta är kaktusar och krukor som jag fått av min morfar. Så jag passade på att ta några bilder på första koppen kaffe + två frukostar som jag ätit i sällskap av min lilla samling.

redsjukis5.jpg
redsjukis3.jpg

Jag hoppas att du får en asbra måndag. Vi hörs snart igen.

Kram!

/I have been sick for over a week now. But at least I have eaten some yummi breakfasts. 


Rom: del 1

Rom: del 1

Mannagrynsbrûlée med smörstekt sharonfrukt och granatäpple

Mannagrynsbrûlée med smörstekt sharonfrukt och granatäpple