provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Vi ska göra allt ihop

Vi ska göra allt ihop

addidas2018-4.jpg

Godmorgon på dig och välkommen till ett helt inlägg tillängnat mina nya skor!

Jag är fortfarande sjuk och ligger i sängen och äter halstabletter tills jag skär mig i gommen. Jag har haft samma underställstights i två dagar och vill helst äta filmjölk med hallon för att lindra det där som sticker i halsen. Ibland kan jag tänka att det är mysigt att vara sjuk, men det är livets lögn. Att vara sjuk suger och jag är rastlös men samtidigt för seg för att orka göra någonting som inte innebär att ta det lugnt. Hur mår du? Är januari hittills en snäll och fin månad? Eller är det bara kallt och tusen tankar i hjärnan? Hursomhelst så är du bäst.

addidas2018-2.jpg

Det här inlägget skall då handla om mina nya skor som jag köpte i Rom. De blev mina två minuter efter att jag sett dem i den lilla butiken i närheten av Campo di' Fiori. Ultimat rosa färg, min bästa modell + sköna som fan. 

addidas2018-5.jpg

Att jag nu får äta vitkål och potatis resten av månaden spelar inte så stor roll. Ibland får man bara gå på magkänslan. Jag är verkligen en person som hellre äger få saker där de prylar jag köper är sådant som jag får feeling för och vet att jag kommer använda, än att ha en massa struntsaker som ligger i lådor. Då får det kanske kosta lite mer också. 

addidas2018-6.jpg

Skorna kommer från Adidas, är i modellen Gazelle och färgen Ash Pearl!

addidas2018-7.jpg

Tänk vad roligt vi ska ha och alla timmar vi ska promenera ihop.

addidas2018.jpg

På bilden här skymtar du innergården utanför lägenheten där vi bodde i Rom. Den var fylld av växter, utomlandsfärger och tvättlinor längs betongväggarna. Saknar det redan.

Nu ska jag borsta mitt hår som för tillfället är ett gigantisk trassel i nacken och sedan återgå till att ligga i sängen och äta jordnötsrutor (mina favvos när det kommer till plockgodis) och förhoppningsvis må lite bättre.

/My new shoes! Adidas Gazelles in the color Ash Pearl.


Mannagrynsbrûlée med smörstekt sharonfrukt och granatäpple

Mannagrynsbrûlée med smörstekt sharonfrukt och granatäpple

Ett smakprov från Rom

Ett smakprov från Rom