provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Ett smakprov från Rom

Ett smakprov från Rom

Romred2018-2.jpg

Hej gullis. 

Rom var allt. Handlade nya kläder, drack cappuccinos med tjockt vitt skum och åt croissanter med nutella. Jag och min familj promenerade omkring i gränder med murgröna hängandes längs husväggarna, åt stracciatellaglass på fik med klibbiga bord och bodde i en typisk italiensk lägenhet med bokhyllor fyllda av böcker och prydnadssaker. Nästan alla bilder jag tog var med morfars gamla kamera, så du får vänta tills rullarna är framkallade innan jag kan visa dig mer av Rom och vad vi gjorde. Längtar efter det.

Jag började skriva det här inlägget på planet hem, då kliade det lite i halsen och jag kände mig som en säck som släpats på en grusväg. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och hoppas på att jag inte har fått halsfluss. Kan inte hantera sjukhet just nu. Idag åker jag dessutom tillbaka till Göteborg. Mina kläder ligger nervikta i blåa Ikea-kassar och jag ska bland annat stuva in ett bananträd, en högtalare och en stor träskiva (tänker att jag vill ha den som bakgrund när jag fotograferar recept) i bilen. Jag hoppas att mina växter fortfarande lever där hemma. 

Jag tog faktiskt några få bilder med min systemkamera i Rom och tänker att du får dem som ett litet smakprov så länge. En liten Rom-present till dig kommer här:

Romred2018-3.jpg
Romred2018-4.jpg
Romred2018-8.jpg
Romred2018-9.jpg
Romred2018-7.jpg
Romred2018-10.jpg
Romred2018-12.jpg

Kram på dig!

/ I was in Rome during the weekend and it was amazing. More pictures coming soon.


Vi ska göra allt ihop

Vi ska göra allt ihop

I en annan stad

I en annan stad