provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Just nu

Just nu

Lista2018-2.jpg

Serier som jag följer:
Hmm, räknas Sveriges Mästerkock verkligen som en serie? Ja, det borde det ju göra. Tycker i alla fall att det är ett mysigt program att kolla på när man är onsdagstrött och behöver sällskap. Annars har jag börjat kolla på Bron igen och är sugen på att ta mig an The End of the F**king World.

Två recept som jag vill laga:

Har velat testa att laga Green Kitchen Stories Black Bean Brownie Bites ett bra tag. Tror att dem är 10/10.

Detta låter perfekt; Yoghurt Steel Cut Oats with Figs and Ginger Syrup. Kan tänka mig att det är orimligt gott.

Ett citat som jag gillar:

even if you go for it and it
doesn’t work out, you still
win. you still had the guts
enough to head straight
into something that
frightened you.
that type of bravery
will take you places.
— The Better Man Project

En bok som jag läser: Århundradets kärlekskrig av Ebba Witt-Brattström. Eller läser och läser. Den har legat på mitt nattduksbord alldeles för länge för att räknas som något jag faktiskt läser. Men ändå, jag har börjat.

Två klädesplagg som jag vill äga:

Den här pyjamasskjortan med tillhörande shorts.

En sak som jag hatar: Att min mikrofon i mobilen inte fungerar vilket innebär att jag måste skrika i högtalaren så fort jag ska prata med någon. Detta gäller även i mataffärer och på andra ställen där folk glor och förmodligen tycker att jag är en ultimat-störig människa.

Tre saker som jag vill göra: Äta dumplings. Klippa av mig håret. Gå på bio.

Jag.jpg

En tanke: Tänker ofta på hur lyxigt jag tycker det är att plugga just nu. Kan hänga med vänner på dagarna, äta middagar vid någons köksbord och strunta i att det blir natt, sova länge på morgonen om jag vill, träna när det är ljust och göra fancy frukost på en tisdag.

En produkt som jag tycker om:

Lista2018.jpg

Garants linspasta! Har aldrig varit ett fan av bönpasta eller liknande men dessa är så goda. Dock klibbar de ihop sig ganska mycket när de är kokta så det krävs att man häller över lite olivolja/pesto/smör. 

En sak att komma ihåg: Att höra av sig. Att fråga kompisar och familj hur de mår. Att kliva ur sitt eget för en stund.

Ett djur som jag tycker är fett gulligt och vill klappa alternativt krama ihjäl pga söthet:

(ps. några av bilderna i inlägget har jag lånat från internet. Klicka på dem för att komma till den ursprungliga bildkällan.)

/ A list about things that I like.


Fem älsklingssaker som bor hos mig + en liten uppdatering

Fem älsklingssaker som bor hos mig + en liten uppdatering

Frukost i en mugg

Frukost i en mugg