provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Fem älsklingssaker som bor hos mig + en liten uppdatering

Fem älsklingssaker som bor hos mig + en liten uppdatering

Hudvård2018-4.jpg

Hej fina du.

Det är snö hos mig. Igår när jag gick till mataffären för att handla blev mina ögonfransar blöta av snöflingor och händerna illröda och omöjliga att sträcka ut. Min vardag känns fin för tillfället. Jag umgås med vänner, hjälper till att bära flyttkartonger och äter pizza med fyra sorters ost på ett nästan tomt golv. Jag springer på löpbandet tills det känns som att benen trillar av och lagar pasta med den billigaste peston på hela Netto i mitt kök. Skolan är februarisnäll och jag har tid att jobba och diska undan glasen i diskhon direkt. Jag tror också att träningen har sin del i att min vardag känns så bra för tillfället, den liksom gör mig lugn. Du vet när man har svettats och kubbat ut allt? Så himla skönt. Jag ska passa på att bara plocka det bästa av vad som är nu, för snart vänder det väl och allt går i tusen kilometer och att-göra-listorna blir längre och tätare igen. Men jag tycker ju om det med. När saker går snabbt och listor checkas av och nya möjligheter vinkar lite längre fram.

Hur mår du? Har du också en vardag som känns bra för tillfället?

Hudvård2018-3.jpg

Jag tänkte visa dig mina älsklingssaker just nu. Kände bara för att uppdatera dig lite först! Men nu går vi vidare. Fem grejer som jag tycker extra mycket om kommer här;

Hudvård2018-5.jpg

Vi börjar till vänster! Basic t-shirts är life. Dessa två har jag haft i typ tre år och de är fortfarande sköna och sitter precis som de ska. Snygg t-shirt + snygga jeans är så jävla najs + comfy. De kommer i från Brandy Melville och är köpta i Rom tror jag? Dock tycker jag att Brandy Melville som företag känns lite sådär. Deras kläder är svinfina och sköna men att bara ha one-size tycker jag känns så himla tråkigt och exkluderande. Hoppas verkligen på en förändring där.

Jeansen kommer i sin tur från Weekday och är mina absoluta favoriter. Ska ha dem hela livet och sen ska mina barnbarn ärva dem och vara lite vintagecoola 2063 typ. Så blir det. 

Hudvård2018-6.jpg

Boken då? Har du sett den innan? Jag misstänker det. Men detta är en bok som förtjänar att synas överallt och läsas av alla. Den handlar om de fyra vännerna Jude, JB, Malcolm och Willhem och deras liv i New York. Som läsare får man följa de fyra vännerna genom åren i New York och se hur saker förändras, hur relationer påbörjas och avslutas, vilka hemligheter som avslöjas och hur vänskapen fördjupas eller luckras upp. I centrum står huvudpersonen Jude med hans traumatiska barndom och stora självförakt. Genom boken får man successivt ta del av det mörka som han bär på och det känns som om man kommer så nära, trots att man får upplevelsen genom ord på papper. Det är inte ofta det händer tycker jag, att det blir så intensivt och verkligt. LÄS! LÄS! LÄS!

Hudvård2018.jpg

Sist men icke minst kommer den här orangea sprayen. Det är ett ansiktsvatten från Origins som innehåller koffein och får mitt morgontrötta ansikte att se lite mindre nyvaket ut. Brukar spraya lite över ansiktet innan frukosten och inbillar mig att jag ser ut som någon typ av supermodell med gnistrande hy efteråt. Detta kanske absolut inte stämmer men vi kan ju hoppas.

Nu önskar jag dig en måndag som är ultimat och härlig!
Vi hörs snart igen.

/Five favorites. 


Peanutbutterlove och en chokladgrej

Peanutbutterlove och en chokladgrej

Just nu

Just nu