provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Ur engångskameran: Ett sommarminne

Ur engångskameran: Ett sommarminne

Enis2017-7.jpg

Jag hittade bilderna i en bortglömd mapp på mitt skrivbord för några dagar sedan. Kanske behöver man bortglömda sommardagar i bortglömda mappar som allra mest nu. När marken är blöt av smält snö och hela kroppen vill ha jordgubbar och bryggor och ljusa kvällar.

Bilderna är från en augustidag förra året. Jag och Klara klättrade över klippor och åt tunnbrödsrullar i bikini. Vi badade och fick kallsupar och trampade snett och tappade nästan min kamera i havet. Hela dagen gick åt till att göra ingenting mer än vad vi kände för. Som att soltorka på en handduk, reda ut saltvattenstrassel med fingrarna eller stoppa ett mosigt blåbär i munnen.

Snart är vi där igen. Mars april maj juni juli sen är vi där igen. 

Enis2017-9.jpg
Enis2017-8.jpg
Enis2017-6.jpg
Enis2017.jpg
Enis2017-4.jpg
Enis2017-3.jpg
Enis2017-5.jpg
Enis2017-11.jpg

/ A summer memory from my disposable camera.


Len mintchokladmousse med blåbär och grädde

Len mintchokladmousse med blåbär och grädde

Färskost på gröten och helgprat

Färskost på gröten och helgprat