provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Nu! Nu! Nu!

Nu! Nu! Nu!

IMG_1389.JPG

Hej. Jag skriver till dig från Spanien. Just nu sitter jag i en randig solstol och mina kinder stramar efter dagar av solstrålar. Jag hade nästan glömt hur det känns att ha stramande solkinder. Men nu vet jag att det känns bra. Egentligen ska jag inte säga så mycket om vad jag gör mer än att jag är i Spanien och firar påsk med min familj. Det får räcka så länge för just nu vill jag bara vara här och äta croissanter fyllda med choklad och vara kletig av solkräm. Ingenting annat. Så jag ger dig några mobilbilder från de första dagarna här och så hörs vi mer om ett tag. Puss och ha en fin påsk.

ps. ät inte de där äckliga påskgodisarna som ser ut som små ägg och är fyllda med en vit mjölig massa. De är fruktansvärda since forever.

IMG_1390.JPG
IMG_1393.JPG
IMG_1392.JPG
IMG_1386.JPG
IMG_1391.JPG
IMG_1395.JPG

/I'm in Spain with my family during easter. Talk to you soon!


Jag vill nog mest bara säga hej

Jag vill nog mest bara säga hej

Roliga program och kurser inom media och kommunikation att läsa i höst

Roliga program och kurser inom media och kommunikation att läsa i höst