provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Ur engångskameran: Spanien och påsken

Ur engångskameran: Spanien och påsken

Spanien2018-2.jpg

Mina bilder från Spanien har kommit! Många var dock förstörda, suddiga och överexponerade. Kanske beror det på att jag fotade med en tysk liten engångskamera där det stod ich liebe dich med snirkliga röda bokstäver över hela kameran. Finns en risk att den bott på något lager i hundra år och sedan hamnade kameran i min hand och fick se solen efter en livstid i mörker vilket resulterade i att den blev galen och aggressiv. Kanske?

Tillbaka till Spanien och påsken. Veckan där gick både snabbt och långsamt. På morgnarna åt vi jordgubbsyoghurt inrullade i filtar ute på altanen och dagarna fylldes av att göra nästan ingenting. Det är så konstigt det där tycker jag, att göra ingenting. Att inte ställa klockan och att inte planera dagarna utan låta dem bli som de blir. Jag tror att det är bland det hälsosammaste man kan göra för sig själv. Om det så är en vecka eller en dag eller bara en liten stund. En paus för att ge sig själv tiden att vara spontan och göra vad man vill istället för vad man borde.

Spanien2018.jpg
Spanien2018-4.jpg
Spanien2018-5.jpg
Spanien2018-7.jpg
Spanien2018-10.jpg
Spanien2018-14.jpg
Spanien2018-15.jpg
Spanien2018-16.jpg
Spanien2018.jpg

/Pictures from my disposable camera. Spain 2018. 


Dadelbollar med solrosfrön, kakao och havssalt

Dadelbollar med solrosfrön, kakao och havssalt

Kokosrutor med dadelkaramell och mörk choklad

Kokosrutor med dadelkaramell och mörk choklad