provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Krapperup, ett andkrig och jalapeñochips

Krapperup, ett andkrig och jalapeñochips

Picknick2018-2.jpg

För några dagar sedan åkte jag och Klara till Krapperup (ett fik + park + nice ställe utanför Höganäs) för att äta chips och sola våra ben. Vi var de enda i parken förutom ett gäng änder och någon typ av stor glansig ål som rörde sig i sjön. 

Picknick2018-3.jpg

Här satt vi. Under ett pilträd som fällde bruna torkade löv över gräsmattan. Det var så otroligt mycket kryp, flugor och myggor också. Om vi kikade ut över sjön såg vi hela svärmar som flög längs vattenytan.

Picknick2018-4.jpg

Nektarinerna vi åt var asgoda men chipsen ännu godare. Både jag och Klara konstaterade att de var våra nya favoriter. Quinoasnacks med jalapeño och cream cheese var det. Köp och ät och dö chipsdöden. Medan vi satt där och åt blev vi vittnen till ett andkrig. Det var fem stycken, två par och en utfryst halt hane. De jagade varandra och tvingade ner den halte hanen i sjön med ålen. Jag och Klara blev otroligt engagerade och involverade i det här. Klara försökte vara medlaren mellan de onda paren och den halte hanen utan något resultat. Vi bestämde oss för att gå där ifrån och drog oss ur kriget. 

Picknick2018-5.jpg

Hejdå. 

Picknick2018-6.jpg

Sedan hamnade vi här för jag ville bada. Dock var det extremt långgrunt och stora sjok med tång slingrade sig runt mina ben. Vattnet var dock svalt.

Picknick2018-7.jpg

Vi skulle spela kort men orkade inte så vi lyssnade på musik istället. Min baddräkt gjorde blöta märken på handduken och ljudet från min mobil var knastrigt.

Picknick2018-8.jpg

Viktigt med vatten!

Picknick2018-9.jpg

Va? Är klockan redan åtta NAJE VA? Hon var ju nyss fem? VA? Vi måste ju åka hem nu? Mina fötter är så sandiga, ska jag stoppa dem direkt i strumporna? Ja, gör det. 

/Me and my sister visited Krapperup a few days ago. We ate peaches got involved in a fight between five ducks. 


Jag reste till Albanien

Jag reste till Albanien

En helg på havet och frågor kring sötpotatispommes

En helg på havet och frågor kring sötpotatispommes