provadenna.jpeg

Hi.

On my blog you will find interviews with creative girls, recipes, positivity and some of my days in pictures.  

Snart så

Snart så

sommar3.jpg

Du!

Jag är här inne nästan varje dag och skriver inlägg, ändrar ord, läser gammalt, läser nytt. Jag har köpt en ny analog kamera också, den passar perfekt i min hand och tar korniga bilder med mjuka kontraster. Att fota analogt är dock en långsam process om man jämför med att fota digitalt och jag väntar med iver på att bilderna ska bli färdiga så att jag kan få visa dig. Tills dess hoppas jag att du mår bra och äter oliver i skuggan på någon ranglig stol (eller ligger inne och kollar youtube hela dagarna pga nice).

Du är så bra som hänger här med mig. Vi hörs om ett tag. 

ps. jag har ju ett arkiv av gamla inlägg som du kan läsa om du vill. Det är bara att klicka på en månad i högerspalten!

/Waiting for my analog pictures to be developed.


35mm Köpenhamn

35mm Köpenhamn

En ny favoritbok

En ny favoritbok